FORGOT YOUR DETAILS?

ac-modules-icon

INTRODUCTIE VAN DE ENPHASE AC-MODULE

Eindelijk een AC-module die beantwoordt aan het ware potentieel van de technologie. De Enphase AC-module combineert Enphase-micro-omvormers en hoogwaardige zonnemodules tot één werkelijk geïntegreerde eenheid, waardoor installaties kosteneffectiever en sneller worden. Slimme zonne-energie is nog slimmer geworden.

INNOVATIEF ONTWERP

De Enphase AC-module maakt gebruik van een ontwerp waarvoor patent is aangevraagd en zorgt voor voldoende luchtstroming tussen de micro-omvormer en de PV-module. Het resultaat is een geïntegreerde AC-module die waarde toevoegt zonder de levensduurprestaties te beïnvloeden.

We hebben onze toewijding aan kwaliteit en betrouwbaarheid voortgezet en hebben rigoureuze tests uitgevoerd op de geïntegreerde AC-module, waardoor langdurige prestaties en een hogere betrouwbaarheid van het systeem zijn gewaarborgd.

HOGERE SYSTEEMBETROUWBAARHEID

Tijd is geld en besparingen

Het is eenvoudig, voordat u micro-omvormers, modules en bekabeling zou installeren. Met een AC-module is er geen installatie van de omvormer en geen DC-draadbeheer. Dit betekent een snellere ervaring voor u en een grotere besparing voor uw klant.

Logistiek eenvoudig gemaakt

De vrachtwagen inpakken, de vrachtwagen lossen, materialen meenemen naar het dak. Dat worden veel reizen en we willen dat je minder uitstapjes maakt. De Enphase IQ 6+ Micro-uitsparingen in het frame van de AC-module besparen op opslagruimte en bezuinigen op ritten op een ladder.

Getest en opnieuw getest

De micro-omvormer en PV-module worden onafhankelijk getest en vervolgens opnieuw getest na integratie, waardoor een betrouwbaarder PV-systeem wordt geleverd waarop u kunt vertrouwen - vandaag, morgen en nog vele jaren.

PARTNERS

Enphase + LG

De Enphase Energized AC-module is een teamprestatie: Enphase IQ-micro-omvormers en LG-zonnemodules combineren in één geïntegreerde eenheid die installaties aanzienlijk sneller en betrouwbaarder maakt.

Enphase + JinkoSolar

In samenwerking met JinkoSolar werkt Enphase aan het leveren van Enphase IQ-micro-omvormers met JinkoSolar-modules, voor snellere installaties, hogere systeembeschikbaarheid en een meer gestroomlijnd systeemontwerp.

KRIJG EEN VERBONDEN HUIS MET DE ENPHASE HOME ENERGY SOLUTION

Enphase Energized AC-modules kunnen naadloos worden geïntegreerd met de rest van de Enphase Home Energy Solution, een systeem dat energieproductie, -bewaking en -opslag combineert om uw huis energie eenvoudiger en slimmer dan ooit te maken.

TOP