FORGOT YOUR DETAILS?

enphase-envoy-icon

UW TOEGANGSPOORT TOT EEN VERBONDEN HUIS

Ontmoet de hersenen achter slimme huissenergie

Maak kennis met de Envoy, de breinen van de Enphase Home Energy Solution. Tussen het verzamelen van realtime gegevens van uw micro-omvormers en het leveren van externe updates aan hen, zorgt de Envoy ervoor dat uw volledige systeem voortdurend communiceert.

Een verbonden systeem is een slimmer systeem

Dankzij de Envoy brengt Enphase u meer dan alleen maar zonne-energie. Wij brengen u een verbonden huis. Vandaag betekent dat gemak, inzichten en betrouwbare zonne-energie. Morgen is het de intelligentie om zich aan te passen aan veranderende netvereisten, via automatische externe updates die de Envoy downloadt en naar uw micro-omvormers doorstuurt. Energie waarop u kunt rekenen, vandaag en in de toekomst. Dat is energie geëvolueerd.

ONTDEK DE KRACHT VAN VERBONDENHEID

Bidirectionele communicatie

De Envoy levert prestatiegegevens van uw micro-omvormers naar het web en voert systeemupdates van het web naar uw micro-omvormers. Twee richtingen, optimale voordelen.

Diepgaande monitoring

De Envoy biedt u de realtime prestatiegegevens op moduleniveau waarmee u eenvoudig uw systeem of uw vloot kunt controleren vanaf elk apparaat dat op internet is aangesloten.

Problemen oplossen op afstand

  • Met de Envoy kunt u prestatieproblemen direct opsporen en deze op afstand oplossen, voordat ze de systeemprestaties in de weg zitten.
  • De Envoy bespaart u tijd en geld op ongeplande vrachtwagenrollen: bij € 100 - € 300 per rol vrachtwagen, de besparingen lopen op.

ENVOY EN DE ENPHASE HOME ENERGY SOLUTION

Zeg hallo tegen de hersenen van de Enphase Home Energy Solution. De Envoy gebruikt zijn intelligentie om het leven eenvoudiger te maken voor zowel installateurs als systeemeigenaren, met grondige monitoring, inzichten over energieverbruik, externe updatemogelijkheden en belastingsbeheer. De Envoy verbindt elke component om een naadloze thuis energieoplossing te creëren - slim, eenvoudig en krachtig.

TOP