FORGOT YOUR DETAILS?

KRACHTIGE TECHNOLOGIE IN HET HART VAN HET ENPHASE-SYSTEEM

Zonnepanelen staan misschien bovenaan, maar het is de omvormer die al het echte werk doet. Het kiezen van een invertertechnologie is de meest kritische beslissing die u zult nemen bij het gebruik van zonne-energie. Enphase micro-omvormers bieden de meest geavanceerde inverter-technologie op de markt, wat een hogere productie, grotere betrouwbaarheid en ongeëvenaarde intelligentie betekent.

HOE HET MICRO-OMVORMERSYSTEEM WERKT

Microinverters

De zonnepanelen op uw dak absorberen zonlicht in de vorm van gelijkstroom (DC). Verscholen onder elk paneel, converteert een micro-omvormer die gelijkstroom naar wisselstroom (AC), de vorm van elektriciteit die uw huis kan gebruiken.

Envoy

De Envoy is het brein van het systeem, verzamelt gegevens van uw micro-omvormers en levert deze aan de Enlighten-software. Het communiceert ook in de andere richting, waardoor uw installateur elk probleem op afstand kan opsporen en updates aan uw micro-omvormers kan leveren.

MyEnlighten

MyEnlighten is uw venster in uw huisenergie. Het verandert de gegevens van Envoy in een eenvoudig te gebruiken interface waarmee u de productie van uw systeem kunt volgen en het energieverbruik van uw huis kunt bekijken.

DE SLIMMERE KEUZE IN ZONNETECHNOLOGIE

Hogere-productie

Hogere productie, beste besparingen

Enphase microinverters hebben bewezen om meer energie dan andere technologieën te produceren.

  • Micro-omvormers werken onafhankelijk, dus elk paneel presteert optimaal. Een gearceerd of vies paneel heeft geen invloed op de rest van het systeem.
  • Burst-technologie laat micro-omvormers meer produceren bij zonsopgang, zonsondergang en bij weinig licht, voor een langere zonnedag.
zekerheid

Betrouwbaarder

Omdat ze onafhankelijk functioneren, zijn micro-omvormers inherent betrouwbaarder: er is geen enkel storingspunt in een micro-omvormersysteem. Bovendien zijn we obsessief over kwaliteit en onze producten weerspiegelen dat.

  • Als een paneel naar beneden gaat, zullen de anderen er niet mee doorgaan.
  • Enphase-micro-omvormers ondergaan de meest rigoureuze producttests in de industrie.
  • We houden ons aan onze producten met de hoogste garanties in de branche.
veiligheid

Veiliger

Micro-omvormers zijn veiliger dan andere invertertechnologieën.

  • Een volledig AC-systeem betekent geen hoogspanningsgelijkstroom op uw dak.
  • Enphase micro-omvormers worden vaak gekozen voor scholen, omdat ze zelfs voldoen aan de strengste veiligheidseisen van de overheid.
goedkoper

Meer kosteneffectief

Naast de grotere energiebesparingen door de hogere productie, zijn Enphase-micro-omvormers gewoon een betere langetermijninvestering.

  • Enphase-micro-omvormers worden geleverd met een garantie van 25 jaar; stringomvormers moeten minstens één keer in de levensduur van het systeem worden vervangen.
  • Gestroomlijnde componenten zorgen voor snellere en minder dure installaties.
  • Hoogwaardige materialen en probleemoplossing op afstand besparen geld op reparaties.

EEN SYSTEEM DAT AAN UW BEHOEFTEN VOLDOET, NU EN LATER

HOGERE PRODUCTIE, ONGEACHT WAT DE NATUUR BRENGT

Misschien is uw dak niet gearceerd, dus u denkt dat micro-omvormers niets voor u zijn. Wel, denk opnieuw. Ten eerste ervaart elk systeem ergens op een bepaald moment gedurende de dag schaduw en tolereert Enphase de schaduw beter dan andere. Ten tweede is schaduwwerking slechts een deel van het verhaal. Denk aan vuil, bladeren, krassen, sneeuw .... Ten derde, zelfs als u uw panelen vlekkeloos schoon houdt, zullen slijtage en slijtage niet gelijkmatig optreden en treden temperatuurverschillen op natuurlijke wijze op. Wat u ook doet, u zult te maken krijgen met panelen die op verschillende efficiëntieniveaus werken (een optreden dat module-mismatch wordt genoemd). En als je micro-omvormers hebt, maximaliseer je je productie desondanks.

DE INSTALLATIE IS EENVOUDIG - GEWOON PLUG & PLAY

1. BOUT

Eenvoudige, enkele bout monteerbaar op rail of stelling.

2. SLUIT AAN OP ENGAGE-KABEL

Micro-omvormer kan rechtstreeks in de Engage-kabel worden gestoken.

3. MAAK VERBINDING MET PANEEL

Sluit de DC-kabels rechtstreeks op de micro-omvormer aan.

KRIJGEN VAN EEN VERBONDEN HUIS MET DE ENPHASE HOME ENERGY OPLOSSING

Enphase microinverters integreren naadloos met de rest van de Enphase thuis energie oplossing, een systeem dat combineert energieproductie, controle en opslag te maken van uw huis energie, eenvoudiger en slimmer dan ooit.
TOP