FORGOT YOUR DETAILS?

kwaliteit enphase

BIJ ENPHASE IS KWALITEIT ALLES

Wanneer u in zonne-energie investeert, verdient u een systeem waarop u kunt rekenen - vandaag, morgen en nog vele jaren, ongeacht wat Moeder Natuur zijn zin geeft. Wij zien kwaliteit als de kern van ons bedrijf, dus we hebben ons hele productiemodel opgebouwd rond een focus op kwaliteit in elk stadium.

KWALITEIT ZIT IN ONS DNA

Geavanceerd ontwerp, de meest rigoureuze betrouwbaarheidstests, zorgvuldige fabricage en continue feedback van eenheden in het veld. Het is een intensief proces, maar het eindresultaat is simpel: producten die jaar na jaar stand houden.

Gebouwd voor extreme situaties

Enphase micro-omvormers zijn ontworpen om extreme weersomstandigheden te weerstaan, van zware sneeuw en vriestemperaturen tot blakerende woestijnwarmte.

Klaar voor elk klimaat

Warmte, hoge luchtvochtigheid, zoute lucht - wat is het paradijs voor de mens is brutaal op technologie. Onze micro-omvormers zijn gemaakt om te gedijen in de moeilijkste klimaten, van tropen tot toendra en overal daar tussenin.

Tot het uiterste getest

Onze micro-omvormers worden getest voor een miljoen uur. Dat is meer dan 100 jaar! Je micro-omvormers kunnen langer meegaan dan je huis - of dan jij.

KWALITEIT DOOR ONTWERP

Innovatief ontwerp is de eerste stap naar het bouwen van producten van de hoogst mogelijke kwaliteit. Elke micro-omvormercomponent vertegenwoordigt tienduizenden uren van denken, onderzoeken, testen en perfectioneren, gericht op het zo robuust, efficiënt en langdurig mogelijk maken van elk stuk. Geraffineerd over vijf generaties, komen ze samen voor een eindproduct dat de industriestandaard voor betrouwbaarheid vormt.

VS

ENPHASE MICRO-OMVORMERS HEBBEN GEEN BEWEGENDE DELEN

Het is eenvoudig maar waar: hoe meer bewegende delen in een systeem, hoe vaker iets breekt. In een Enphase-systeem vindt alle actie plaats in een kleine, efficiënte box. Stringomvormers zijn gecompliceerd, met veel afzonderlijke en gemakkelijk breekbare componenten, zoals ventilatoren. Als een klein onderdeel breekt in een stringomvormer, kan het hele systeem uitvallen.

BETROUWBAARHEID BEGINT BIJ EEN FOCUS OP KWALITEIT

We hebben altijd begrepen dat kwaliteit niet iets is waar u aan het einde van de dag aan kunt werken - om echt betrouwbare producten te bouwen, moet u vanaf dag één kwaliteit uw focus maken. Van ontwerp tot engineering tot productie, elke fase van het proces is erop gericht te bevestigen dat we de beste omvormer voor zonne-energie mogelijk maken.

TOP