FORGOT YOUR DETAILS?

Q.Antum logo

Q.ANTUM is de optimaliseringsturbo voor conventionele kristallijne zonnecellen en -panelen en geen complex celconcept voor dure high-end-zonnepanelen. Q.ANTUM Photovoltaik Technology werd ontwikkeld om onder reële omstandigheden uitstekende prestaties te behalen – zelfs bij lage stralingsintensiteit tijdens zonsop- en zonsondergang en bij bewolking. Maar ook op heldere, warme zomerdagen, alsook in de herfst en winter, als de zon niet zo hoog aan de hemel staat. Daarom hebben we alle relevante prestatiecriteria, zoals bijvoorbeeld de zwaklichtverhouding en de temperatuurcoëfficiënten geoptimaliseerd om het rendement en daarmee uw opbrengst en profijt te verhogen, in plaats van de prestatiewaarden onder labovoorwaarden voor het gegevensblad te maximaliseren.

Q.ANTUM PHYSIK

MEER LICHT. MEER PRESTATIE. MEER STROOM.

Optimaliseren in plaats van maximaliseren: bij de Q.ANTUM Technologie wordt de achterzijde van de zonnecel uitgerust met functionele nanolagen, die als een optische spiegel werken: tot dusver ongebruikte zonnestralen kunnen nu in de cel worden gereflecteerd en in stroom worden omgezet. Daardoor verbeteren de elektrische eigenschappen en het rendement stijgt significant.

Q.ANTUM PHYSIK

Q.ANTUM CHRONIK

ONDERZOEK. ONTWIKKELING. SERIE.

Hoogste prestatie in serie: In 2011 stelde de Q.ANTUM technologie met 19,5 % een rendementwereldrecord voor kristallijne zonnecellen op. Sinds 2012 produceert Q CELLS Q.ANTUM in serie en kan daardoor zonnepanelen van de hoogste prestatieklassen aanbieden. De PHOTON paneeltest in 2013 en 2014 verkoos de zonnepaneel Q.PRO-G2 235 als beste van alle geteste polykristallijne zonnepanelen.

De actuele Q.PLUS BFR-G4.1 paneel van de 2016-serie is in de hoogste prestatieklassen met de Q.ANTUM technologie uitgerust en behaalt hoge rendementen. Het overtreft zelfs alle relevante prestatie- en opbrengstwaarden van de PHOTON winnaarspaneel.

ER ZIT MEER IN VOOR U

opbrengst

DE VOORDELEN VAN Q.ANTUM.

TOP