FORGOT YOUR DETAILS?

Q-CELLS ESS G1 BUFFER

Q.HOME+ ESS-G1

Met het Q CELLS Q.HOME+ ESS-G1 energiebuffersystem kunt u de energie die overdag door de zon is geproduceerd opslaan om deze wanneer de instraling van de zon minder is of 's nachts te gebruiken.

subheader-powerwall
p1
p2
p3
q-cells-buffer-1

Q.HOME+ ESS-G1 3.6 is het kleinste model van de aII-in-one serie. Met een capaciteit van 3,6 kWh is dit de ideale oplossingen voor zonnesystemen tot 6,6 kWp.

q-cells-buffer-2

Q.HOME+ ESS-G1 5.5 biedt een batterijcapaciteit van 5,5 kWh in een compact formaat.

q-cells-buffer-3

De Q.HOME+ ESS-G1 8.0 is met een capaciteit van 8,0 kWh is de ideale oplossingen voor zonnesystemen tot 10 kWp. Het systeem beschikt tevens over een efficiënte 3-fasen omvormer.

ALL-IN-ONE BUFFEROPLOSSING

OMVORMER, BATTERIJ EN BEHEERSYSTEEM

De Q.HOME+ ESS-G1 energiebuffer van Q CELLS is de ideale oplossing voor koophuizen om op duurzame wijze stroomkosten te besparen en biedt een langdurige bedrijfs- en rendementsgarantie. De combinatie van een geïntegreerde omvormer met een lithium-ion batterij van Samsung die zich op de markt heeft bewezen, maakt de Q.HOME+ ESS-G1 energiebuffer tot het optimale all-in-one apparaat voor het gebruik van zonne-energie. Het energiebuffersysteem beschikt bovendien over een productgarantie van 10 jaar en toegang tot een webserver om het stroomverbruik via internet te controleren. Hiermee verenigt dit hoogwaardige product alle vereiste functies om de zonnestroom voor de nacht op te slaan en het huis te voorzien van goedkope zonnestroom.

ALL-IN-ONE-BUFFEROPLOSSING
TOP