FORGOT YOUR DETAILS?

ZONNE-ENERGIE VOOR DE LANDBOUWINDUSTRIE

Zonmaat zorgt voor energiebesparing voor de landbouwsector.

Solar landbouwsector

EEN LEIDER OP HET GEBIED VAN SCHONE ENERGIE

De nationale schaal, ervaring en technologie van Zonmaat maken ons de voorkeursoplossing voor schone energie voor bedrijven in het hele land die hun overheadkosten willen verminderen en het meeste willen halen uit energiebronnen.

agricultuur solar

VOORSPELBARE KOSTEN GEDURENDE 20 JAAR

U kunt schone zonne-energie produceren tegen lagere kosten en uzelf beschermen tegen stijgende energieprijzen.

ONMIDDELLIJKE BESPARINGEN MET WEINIG TOT GEEN KOSTEN VOORAF

De projectfinancieringsmogelijkheden van Zonmaat maken zonne-energie goedkoper dan elektriciteit van het lokale energiebedrijf. Onze Solar Power Koopovereenkomst (PPA) elimineert de hoge initiële kosten van zonne-energie en het "pay as you go-model" maakt zonne-energie een haalbare optie voor veel telers in het hele land.


stroomrekening
bewaking

100% GEGARANDEERDE PRESTATIES

Onze gepatenteerde 24/7 bewaking zorgt ervoor dat uw systeem altijd actief is en presteert zoals beloofd. We koppelen elk systeem aan een prestatiegarantie en zorgen voor de nodige reparaties voor de levensduur van het systeem. Geen weersaanpassingen en geen neerwaartse risico's voor underperformance.

COMBINEER OPSLAG EN PV OM UW ENERGIEREKENING VERDER TE VERMINDEREN

Zonmaat heeft oplossingen ontwikkeld die landbouwactiviteiten helpen hun energiekosten te verlagen. Onze scherp geprijsde Solar PPA kan uw standaard energiekosten verlagen in vergelijking met wat uw hulpprogramma u momenteel oplaadt per kilowattuur. Door batterijopslag toe te voegen aan uw zonne-energieoplossing, kunt u meer van uw nachtelijke activiteiten uitvoeren op schone energie, inclusief het aanleggen van zonne-irrigatiepompen op het optimale moment.

remote control Tesla
TOP