FORGOT YOUR DETAILS?

ZONNE-ENERGIE VOOR BETAALBARE WONINGEN

Bespaar nu geld op energierekeningen en help de economische stabiliteit van uw eigendommen in de toekomst.

betaalbare woningen

ENERGIEREKENING VERLAGEN VOOR HUURDERS EN GEMEENSCHAPPELIJKE RUIMTES

Zonne-energiesystemen voor betaalbare woningen kunnen huurderlasten en energieverbruik compenseren bij het bouwen van gemeenschappelijke ruimtes, waardoor de energierekening voor zowel eigenaren als huurders daalt. Zonmaat helpt ontwikkelaars bij het opzetten van Virtual-Kosten-Meten overeenkomsten om voordelen eenvoudig en efficiënt te verdelen.

stroomrekening
vaste lage kosten

STABILISEER EIGENDOM EN BEVEILIG BETROUWBARE ENERGIE

Stroomkosten zijn volatiel, maar we helpen u lage, voorspelbare energietarieven tot 20 jaar te behalen.  Lagere energiekosten met behulp van zonne-energie als een betaalbare huisvestingsoplossing dragen bij tot de economische levensvatbaarheid van woningen door het verminderen van stroomvoorzieningen.

Met onze overeenkomst voor zonne-energiediensten installeren wij een betaalbaar thuissysteem zonder voorafgaande investeringen van uw kant en zorgen wij voor de volledige duur van onze overeenkomst.

Ons contract creëert geen pandrecht op het onroerend goed, waardoor het gemakkelijker wordt om de goedkeuring van de belegger te garanderen.

INNOVATIEVE FINANCIERING ZONDER VOORAFGAANDE KOSTEN OF RETENTIERECHT.

We maken het gemakkelijk.Zonmaat is een van de grootste leveranciers van zonne-energie van een van Nederland. Ons interne team en lokale installateurs zorgen voor uw hele project van begin tot einde.


zakelijk project
TOP