FORGOT YOUR DETAILS?

ZONNE-ENERGIEPROJECTEN VAN DE OVERHEID

ZONMAAT STELT OVERHEDEN VAN ELKE OMVANG IN STAAT OM TE SPAREN GELD EN ONDERHOUDEN VAN DIENSTEN.

zonne-energie overheid

BELASTINGBETALERS MILJOENEN BESPAREN

De nationale schaal, ervaring en technologie van Zonmaat maken ons de voorkeursoplossing voor schone energie voor gemeenten in het hele land. Zonmaat verlaagt de energiekosten aanzienlijk met zonne-energie en biedt technologie die helpt cruciale systemen online te houden tijdens noodsituaties.

besparen

VOORSPELBARE ENERGIEKOSTEN

Genereer schone zonne-energie tegen lagere kosten, geniet onmiddellijk van besparingen en bescherm uzelf tegen stijgende energieprijzen gedurende 20 jaar.

WEINIG TOT GEEN INVESTERING VOORAF

De Power Purchase Agreement (PPA) van Zonmaat elimineert de hoge initiële kosten van zonne-energie en het "pay as you go-model" maakt zonne-energie een haalbare optie voor veel bedrijven in het hele land. Bovendien maken onze projectfinancieringsmogelijkheden zonne-energie goedkoper dan elektriciteit van het lokale energiebedrijf.


stroomrekening

ELEGANT EN EFFICIËNT

Ons eigen Oost / West-systeem voor montage en rekken op zonne-energie stelt ons in staat om tot 50% meer panelen op een dak te installeren in vergelijking met traditionele installaties, en dat in een fractie van de tijd.

100% GEGARANDEERDE PRESTATIES

Onze gepatenteerde 24/7 bewaking zorgt ervoor dat uw systeem actief is en presteert zoals beloofd. En wij zorgen voor de nodige reparaties voor de levensduur van het systeem. Geen weersaanpassingen en geen neerwaartse risico's voor underperformance.

bewaking

COMBINEER OPSLAG EN PV OM UW ENERGIEREKENING VERDER TE VERMINDEREN

Zonmaat ontwikkelt oplossingen die bedrijven helpen hun energiekosten te verlagen en ervoor te zorgen dat kritieke systemen online blijven tijdens noodsituaties. Onze scherp geprijsde Solar PPA kan uw standaard energiekosten verlagen in vergelijking met wat uw utility u momenteel aan het opladen is. Bovendien kan onze VraagLogica Solar PV + batterijopslag uw uitgaven nog verder verlagen door uw piekbehoefte overdag gedurende de dag te verminderen, wanneer hulpprogramma's een hoger tarief voor uw energie in rekening brengen. En onze GridLogica-oplossing biedt volledige back-upvoeding voor kritieke functies in het geval van een stroomstoring.

remote control Tesla
TOP