FORGOT YOUR DETAILS?

EEN KRACHTIGE PARTNERSCHAPSKANS

Een betere toekomst voor u en uw klanten.

Stel je voor dat je je relatie met klanten versterkt terwijl je de planeet en je bedrijfsresultaten helpt. Samenwerken met Zonmaat maakt het eenvoudig om dat te doen. Door uw klanten kennis te laten maken met Zonmaat, biedt u hen een krachtige manier om hun energiekosten onder controle te houden. Hoewel de energietarieven onvoorspelbaar kunnen stijgen, laten we klanten de komende jaren lage, voorspelbare zonne-energiekosten veiligstellen. Ze besparen geld op maandelijkse energierekeningen en u voegt een nieuwe inkomstenstroom toe.

zakenpartners

HUIDIGE PARTNERS

1 VAN DE GROOTSTE FULL-SERVICE LEVERANCIERS VAN ZONNE-ENERGIE IN NEDERLAND.

Zonmaat is een van de de toonaangevende leveranciers van zonnepanelen in het land en een pionier in oplossingen voor schone energie. Wij helpen een breed scala van organisaties, bedrijven en hun partners om schone, betrouwbare energie te kopen tegen lagere kosten dan energie uit fossiele brandstoffen.

We maken de overstap eenvoudig door het verstrekken van financiering, systeemontwerp, installatie, monitoring en onderhoud onder één dak. En met onze uitgebreide ervaring kunt u erop vertrouwen dat uw klanten in goede handen zijn.

EEN GEMAKKELIJKE MANIER OM INKOMSTENSTROMEN TOE TE VOEGEN.

We bieden u verkooptraining, co-branded collateral en een aangepaste bestemmingspagina op onze website, waar uw klanten informatie kunnen krijgen en een consult kunnen plannen.

Wanneer een van uw klanten een Zonmaat-systeem installeert, ontvangt u een verwijzingsbonus. Vul het onderstaande formulier in en begin vandaag nog.

FINANCIEEL STERK AAN UW ZIJDE

WIJ BIEDEN U STABILITEIT, GECERTIFICEERDE KWALITEIT EN INDIVIDUELE OPLOSSINGEN

zakenpartner
Met Hanwha Q CELLS heeft u een toekomstzekere en financieel sterke partner aan uw zijde. Ons bedrijf maakt deel uit van de Hanwha Group, één van de top 10 concerns van Zuid-Korea. Met dit veilige fundament en onze technologische innovatiekracht bieden we u en uw klant stabiliteit, gecertificeerde kwaliteit en individuele oplossingen van afzonderlijke zonnepaneel tot en met systeemoplossing.

EERSTE KEUZE VOOR ELKE KLANT

Het technologisch leiderschap van Hanwha Q CELLS in zonnecel- en panel-ontwikkeling is tot buiten de branche bekend. Al onze zonnepanelen dragen het certificaat "Quality Tested" van de VDE.

Bij Q CELLS krijgt u voor uw klanten kwaliteitsvolle zonnepanelen, die zich kenmerken door een uitstekende zwaklichtverhouding, een perfecte temperatuurverhouding en hoge prestatieklassen. Voor deze eigenschappen werd onze Q.PRO-G2 bij de PHOTON opbrengsttest in 2013 en 2014 verkozen tot de beste polykristallijne zonnepanelen.

vertrouwen

VERTROUW DAAROM OP DE TECHNOLOGIE VAN Q CELLS

Hanwha Q CELLS is met een afzet van 540 MW in de eerste helft van het jaar in 2014 de grootste Europese fv aanbieder en behoort dus tot de topmerken voor zonnepanelen. Dat bevestigt en huldigt ook het Institut EuPD Research met het label ''TOP Brand PV Modules Europe" in 2014, 2015 en 2016 voor Duitsland, Frankrijk, Italië en Groot-Brittannië. Met Q CELLS heeft u een sterk merk aan uw zijde.

partners

Q.PARTNER

Meer service. Meer succes.

U wilt profiteren van het Q CELLS-netwerk? U bent overtuigd van onze producten en wilt dat ook graag uitdragen? U zou graag marketingondersteuning willen en ook kunnen profiteren van aantrekkelijke inkoop- en leveringscondities? Kies dan voor een partnerschap met Q CELLS en wordt onze Q.PARTNER.

EEN PAAR Q-CELS PARTNER VOORDELEN

 • Professionele verkoopdocumentatie uit onze marketingshop
 • Individuele marketing - en verkoopondersteuning
 • Innovatief Lead Management Tool
 • Snelle en directe productaanvraag in de Q.SHOP
 • Aantrekkelijke inkoop- en leveringscondities
 • Individuele product- en verkoopscholingen

OMDAT U VOOR ONS BELANGRIJK BENT

 • Leads genereren & beheren
 • Omvangrijke marketing- en verkoopondersteuning
 • Marketingshop
 • Trainingen voor professionals
 • Q.SHOP
 • Individuele inkoopcondities

PARTNERFORMULIER

Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie over partners.

TOP